Loading

Autoværksted

ACR har et veludstyret værksted som gør at vi kan tilbyde reparation og service af stort set alle bilmærker. Vores mekanikere har den nødvendige viden og erfaring til at lave såvel mekaniske som elektroniske reparationer.
Vi sørger desuden for hele tiden at have det nødvendige udstyr og værktøj samt løbende at efteruddanne i form af kompetencegivende kurser.
Da vi selv servicerer vores egne 12 varebiler, har vi også et stort kendskab til denne type biler, og et værksted som er egnet til høje biler (3.500 kg liftbiler m. kasse)
For at give den bedste service anbefaler vi at bilen gennemgås hos os og at vi bestiller evt. nødvendige reservedele. På den måde kan vi give garanti på delene og arbejdet og vi kan stå inde for at delene vi montere er af ordentlig kvalitet og passer til netop din bilmodel.

Service (lille eller stort)
Synstest / Klargøring til syn
Dæk af/påmontering (hjulskift og dækskift)
4 hjuls sporing og afbalancering
Testning /Fejlfinding (motorfejl og fejllamper)
Aircondition tjek / service / skift af gas (KMO-godkendt)
Forsikringsskader (du afleverer bilen, vi kommunikerer og afregner direkte med forsikringsselskaberne)
Bilsyn (du aflevere bilen til klargøring, og vi får den synet for dig)

Du kan aflevere bilen og hente igen når den er klar og du har mulighed for det. Ved mindre opgaver skal du være velkommen til at vente med en kop kaffe eller anden varm drik i vores kontor/venteværelse

Kommer snart: ACRs spørgehjørne for bilejere

Hold øje her på vores side eller på vores Facebook eller Instagram. Her kan du som bilejer få svar på mange spørgsmål man har som bilejer, gennem videoer der guider dig med billeder og let forklarligt sprog. Vi vil fx tage emner som dæk, filtre, væsker, syn og service op. Du kan også foreslå emner vi skal lave info-videoer om. GLÆD DIG!